Filme Indiene, Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse

Lauras Stern (2004) – Steaua Laurei

Date: 6:11 PM

Category: Animaţie Vazut de: 109 Ori
Unul dintre cele mai frumoase si mai originale filme nemtesti pentru copii! Atunci cand Laura si familia ei se muta la oras din frumosul lor camin provincial, se simte pierduta si ii e foarte greu sa isi faca noi prieteni. Pana intr-o seara magica, atunci cand vede pe cer o stea stralucitoare care isi frange picioarele in timpul caderii. Laura salveaza steluta, o ingrijeste pana se insanatoseste, iar in acest timp, intre ele se infiripa o superba prietenie. Drept rasplata, steluta ii aduce Laurei jucarii care sa ii ajunga toata viata si o duce in zbor pe aripile ei. Laura vede in schimb ca steluta incepe sa paleasca. Ii este dor de casa, asa cum ii era si ei. Acum, fratiorul Tommy, vecinul Max si un pisoi robot zburator o ajuta pe Laura sa duca steluta la locul ei pe cer. Ceea ce intelege Laura din aceasta poveste este ca a fi acasa inseamna a fi langa cei dragi.


Floquet de Neu (2011) - Snowflake, the White Gorilla

Date: 7:03 PM

Category: Animaţie Vazut de: 198 Ori
Snowflake este special. El este singura gorila alba din lume. Este principala atractie a gradinii zoologice, iubit de toti copiii, insa celelalte gorile nu vad ce este asa fermecator la acest " ciudat " care primeste toata atentia. Cu ajutorul lui Ailur, o pantera neagra si Paula, o fetita foarte inteligenta, Snowflake planuieste o evadare pentru a merge la vrajitoarea unui circ. Ea il poate ajuta sa fie o gorila normala. Dar in afara gradinii zoologice, cei trei prieteni sunt in pericol. Thomas este un om rau care este blestemat. El este convins ca Snowflake este amuleta care ii va purta noroc si va face orice pentru a-l captura.


Justin and the Knights of Valour (2013) - Justin şi cavalerii

Date: 3:36 PM

Category: Animaţie Vazut de: 133 Ori
Frumoasa Regină a suferit teribil după moartea Regelui său iubit și a fost marcată definitiv de acestă întâmplare. Așa se face că pentru a preveni tragediile din Regatul său, Regina și consilierul ei au decis să scoată în afara legii cavalerii.  Rămas complet fără aparare, Regatul ei se găsește în mare pericol atunci când maleficul Heraclio se întoarce. O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj Justin și cavalerii urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni Cavaler.  Justinlocuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat. După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia, pe vrăjitorul Melquiades şi pe arătosul Sir Clorex.  Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.


Treasure Planet (2002) - Planeta Comorilor

Date: 2:59 PM

Category: Animaţie Vazut de: 108 Ori
Jim Hawkins este un tanar curajos in cautarea comorii ascunse a Capitanului Flint. Jim se imbarca pe o corabie si porneste pe urmele comorii. La bordul ei, se imprieteneste cu un bucatar cyborg pe nume Long John Silver si cu echipajul. Dar Silver se dovedeste a fi unul dintre piratii lui Flint, care planuieste o revolta... Jim trebuie sa calmeze spiritele si sa salveze situatia


Ernest et Célestine (2012)

Date: 2:51 PM

Category: Animaţie Vazut de: 53 Ori
Ernest, un urs uriaş, răcit şi înfometat, cotrobăie prin gunoaie. Tocmai când e gata să înfulece orice îi iese în cale, îl opreşte un strigăt ascuţit de şoricel. Încearcând să-şi salveze viaţa, Célestine reuşeşte să i-o întoarcă pe dos pe cea a lui Ernest. În aceste împrejurimi nefericte se naşte o prietenie atipică, pe care o contestă atât lumea aristocrată a şoriceilor, cât şi cea interlopă a urşilor. În zadar, însă, căci Ernest şi Célestine vor demonta toate prejudecăţile.


Chicken Run (2000) - Evadare din cotet

Date: 7:40 PM

Category: Animaţie Vazut de: 188 Ori
Ginger, o gaina de la fabrica de oua a familiei Tweety, este capabila si doritoare de evadare, dar constant retinuta de partenerii ei incompetenti. Intr-o noapte, fiind deprimata din cauza unei gaini omorate, se plimba prin curte, cand vede un cocos zburand triumfator. Dupa ce acesta cade si isi rupe o aripa, Ginger are grija de el si afla ca el este Rocky Rhodes, un cocos indragostit de libertate, ce evadase de la circ. In schimbul protectiei sale atunci cand circul ajunge in zona intreband de el, Rocky promite lui Ginger ca ii va invata pe toti sa zboare pentru a evada. Intre timp, familia Tweety cumpara un aparat de facut placinte de pui, intentionand sa gateasca astfel absolut toate gainile.


Frozen (2013) - Regatul de gheaţă

Date: 8:29 PM

Category: Animaţie Vazut de: 323 Ori

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.
Watership Down - Familia Iepurila

Date: 12:39 PM

Category: Animaţie Vazut de: 63 Ori
Bazat pe romanul cu acelaşi nume al lui Richard Adam,acest film de animaţie prezintă lumea surprinzător de violentă a unei viziuni de iepuri şi încercarea acestora de a întemeia o nouă colonie ,liberă de tiranie şi de intervenţia umană.
În vizuina Sandleford ,un iepure tânăr pe nume Fiver,are o viziune înfricoşătoare despre distrugerea iminenta a vizuinei.
După ce el şi fratele său,Hazel,nu reuşesc să convingă căpatenia de nevoia de evacuare,cei 2 pleacă împreună cu alţi câţiva iepuri care au ascultat avertizarea şi abia reuşesc să scape de casta militară a lui Warren.
Ceea ce urmează este o călătorie periculoasă în care ei se confruntă cu tot felul de inamici printre care şi oameni şi chiar propria lor rasă.
În cele din urmă găsesc un loc liniştit unde pot întemeia o nouă colonie,Watership Down,însă după ceva timp întâmpină din nou probleme care vor duce la un conflict de moarte cu o colonie rivală numită Efrafa condusă de generalul Woundwart.


The Gruffalo's Child (2011)

Date: 8:13 PM

Category: Animaţie Vazut de: 82 Ori
De această dată micuţul pui de Gruffalo este cel care ocupă centrul acţiunii. Mama unor pui de veveriţă le povesteşte acestora aventura micuţului Gruffalo pornit în căutarea fiorosului şoarece care-l speriase cu ceva timp în urmă pe tatăl său. Gruffalo senior îl descrie pe şoarece, aşa cum şi-l mai aminteşte el, ca fiind un animal feroce cu o coadă mare şi solzoasă, cu ochii ca două puţuri de foc şi cu mustăţi de oţel. Micul Gruffalo, într-un monent de plictiseală, mânat de o mare curiozitate, porneşte în căutarea teribilului şoarece care a băgat în sperieţi animalele din pădure şi chiar şi pe tatăl său. Descoperă anumite indicii care l-ar putea duce să-l vadă pe cel care a înfricoşat pe adevăraţii prădători ai pădurii. Nişte urme ciudate îl fac pe copilul lui Gruffalo se adâncească tot mai tare în pădure. Astfel îl întâlneşte pe şarpe, pe bufniţă şi pe vulpe care, vrând să-l prindă în capcană, îl ghidează, de fapt, spre locul unde se află şoarecele.


Arthur Christmas (2011) - Marea cursa de Craciun

Date: 7:48 PM

Category: Animaţie Vazut de: 101 Ori
Copiii din intreaga lume s-au intrebat intotdeauna cum poate Mos Craciun sa confectioneze si sa distribuie miliarde de cadouri in toate colturile Globului, intr-o singura noapte. Explicatia este oferita de catre Steve, fiul cel mare al lui Mos Craciun si mostenitorul ultramodernei fabrici de cadouri de la Polul Nord, care a introdus cuceriri de ultima generatie ale stiintei si tehnicii in procesul de productie si a eficientizat astfel activitatea elfilor. Atunci cand unul dintre cei 600 milioane de copii de pe Terra este uitat si nu gaseste sub brad cadoul ravnit in dimineata de Craciun, Steve considera acest lucru o eroare admisibila, insa nu si fratele lui mai mic pe nume Arthur, un tanar stangaci, neindemanatic si cu un suflet de aur, care a ramas singurul din familie care mai este fascinat de magia sarbatorilor de iarna si care porneste intr-o misiune neautorizata de livrare a acestui ultim dar neonorat. Mos Craciun si tatal sau in varsta de 136 ani nu sunt capabili sa se adapteze la viziunea progresista a lui Steve si, la fel ca si Arthur, sunt nostalgici dupa perioada in care darurile erau livrate din sania trasa de reni, iar nu dintr-o nava spatiala uriasa.


« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 32 33 »