Filme Indiene, Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse

The Great Raid (2005) - Marele Raid

Date: 5:15 PM

Category: Război Vazut de: 486 Ori
Dupã Marsul mortii din Baatan din 1942, mii de soldati filipinezi au fost luati prizonieri de japonezi si dusi într-un lagãr lângã Cabantauan în Filipine. Acolo au fost brutalizati, înfometati si torturati si au fost lãsati sã putrezeascã timp de trei ani. În ianuarie 1945, un batalion american, cu ajutorul trupelor de gherilã filipineze, a planuit o misiune îndrãzneatã, chiar sinucigasã: sã-i salveze pe cei 500 de soldati americani aflati încã în viatã în lagãrul filipinez.


All Quiet on the Western Front (1979) - Pe frontul de Vest nimic nou

Date: 4:54 PM

Category: Război Vazut de: 775 Ori
Inflacarati de patriotism, cativa prieteni pleaca pe frontul primului razboi mondial, dar, pe campul de lupta intesat de cadavre, entuziasmul lor se transforma curand in oroare.


Stalingrad (1993)

Date: 3:55 PM

Category: Război Vazut de: 601 Ori
După mai mult de un an de lupte în Est, armatele germane continuă să avanseze în teritoriile apărate de Armata Roşie. Victoriile vin una după alta, moralul trupelor germane este extrem de ridicat, aprovizionarea cu muniţie şi alimente decurge perfect, iar numărul mare de prizonieri sovietici întăresc iluzia că sfârşitul Uniunii Sovietice este aproape.În faţa germanilor apare însă un adevărat simbol ideologic al comunismului, oraşul Stalingrad, iar situaţia începe să se schimbe. Flancurile armatei încredinţate unor aliaţi nesiguri sunt expuse, iar rezistenţa sovietică creşte pe zi ce trece. Stalingradul este apărat cu înverşunare, iar civilii încearcă să supravieţuiască într-o lume în care totul se dărâmă. Timpul trece, oraşul este practic cucerit de către germani, dar bătălia este departe de a se fi încheiat.


Sutjeska (1973)

Date: 12:01 PM

Category: Război Vazut de: 453 Ori
Unul dintre cele mai de pret filme ale fostei Iugoslavii, un film despre cea mai grea lupta pe care au dat-o acestia. Filmul se petrece in 1943 cand germanii fac un ultim efort de a-l distruge pe Tito si pe partizanii acestuia, in muntii Balcani.


Raid on Rommel (1971) - Atac impotriva lui Rommel

Date: 11:47 AM

Category: Război Vazut de: 1331 Ori
Capitanul Foster planuieste un atac impotriva Tobruk-ului aflat sub ocupatie germana. Misiunea nu este deloc usoara, caci acestia au facut din portul african o fortareata bine pazita. Pentru a reusi, Foster se da drept ofiter nazist care ar trebui sa se infiltreze in randurile inamicilor. Insa, Foster descopera, ca germanii au luat foarte multi prizonieri, aflati intr-o stare extrem de grava. Ei sunt insotiti de medici, iar vietile tuturor depind numai de actiunile lui. Desi par ca nu au nici o sansa, Foster si oamenii sai reusesc sa scape cu bine. In drumul de intoarcere, "ostasii" reusesc sa agate amanta unui general italian, sa arunce in aer rezerva de combustibil a unei alte unitati si sa barfeasca tot sistemul cu nimeni altul decat maresalul Erwin Rommel.


Hamburger Hill (1987) - Misiune sinucigasa

Date: 10:38 PM

Category: Război Vazut de: 480 Ori
In timp ce intreaga lume se intreba de ce se intampla acest lucru, o trupa de soldati lupta si murea in cea mai crancena batalie din cel mai sangeros razboi purtat de americani – razboiul din Vietnam. Drama regizata de John Irvin urmareste povestea dramatica a unei divizii de soldati americani, care, in ziua de 10 mai 1969, participa la batalia pentru preluarea zonei Dong Ap Bia, din valea A Shau. Aceasta zona a fost supranumita dealul Hamburger, din cauza macelului, care a transformat combatantii uneia dintre cele mai dure lupte din acest razboi intr-o masa insangerata.


Paths of Glory (1957) - Cărările gloriei

Date: 10:28 PM

Category: Război Vazut de: 333 Ori
"Cararile gloriei reda mai putin ororile razboiului, el constituie mai degraba un studiu al structurii sociale. Lumea apare impartita in conducatori si condusi. Ofiterii dirijeaza evenimentele din elegante incaperi de castel, decorul accentuand indiferenta lor fata de soarta oamenilor. Acestia pleaca in transee asa cum in timp de pace se duc la slujba." - Gavin Lambert - 1958


Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012)

Date: 10:19 PM

Category: Război Vazut de: 536 Ori
n/a


Kelly's Heroes (1970) - Eroii lui Kelly

Date: 9:17 PM

Category: Război Vazut de: 727 Ori
In timpul celui de-al Doilea razboi Mondial, un colonel german este capturat de americani, dar inainte de a putea fi interogat, un atac aerian se abate asupra unitatii unde se afla. Ex-locotenetul Kelly este cel ce se ocupa de aflarea secretelor Colonelului si dupa ce-l imbata afla ca el este capul unei misiuni secrete care transporta una din comorile germane (16 mioane de dolari in aur!!) la o baza din Franta. Kelly este hotarat sa obtina aurul si planuieste ca impreuna cu cativa soldati devotati sa puna mana pe aur.


No Man's Land (2001)

Date: 10:14 PM

Category: Război Vazut de: 291 Ori
In plin razboi bosniac, in 1993 povestea a doi soldati Ciki si Nino, unul bosniac si celalalt sarb, prinsi captivi intre liniile frontului, in "No Man's Land". In timp ce cei doi incearca sa gaseasca solutii problemei, un francez din Castile Albastre le vine in ajutor, in ciuda ordinelor superiorilor lui. Massa-media se buluceste si ea transformand un simplu fapt divers intr-un show mediatic international.


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »