Filme Indiene, Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse

Game of Death (1978) - Jocul mortii

Date: 9:49 PM

Category: Acţiune Vazut de: 1010 Ori
Billy Lo, este un actor de filme din Hong Kong, care are foarte mult succes la box office. Prietena acestuia, Ann Morris, este o cantareata, care de asemenea urca incetul cu incetul in topurile muzicale. Acum se pare ca sindicatul vrea ca Billy si Ann sa se alature firmei de management pe care acestia o conduc. Dar Billy stie ca daca vor accepta vor fi tratati ca niste proprietati, asa ca le refuza oferta si ii spune Annei sa faca la fel. Dupa acest raspuns, cei din sindicat incearca sa-l oblige pe acesta sa li se alature, fara succes insa. Asa ca Billy este amentintat ca nu se vor opri, asa ca va trebui ca el sa faca tot posibilul sa-i opreasca, o data pentru totdeauna. Este si mai ezitant in a face acest lucru, dar atunci cand cineva incearca sa-l ucida, isi insceneaza moartea si isi schimba aspectul fizic, si decide sa mearga dupa sindicat; scotandu-i din joc unul cate unul.


Enter the Dragon (1973) - Intrarea dragonului

Date: 7:08 PM

Category: Acţiune Vazut de: 708 Ori
Povestea filmului îl găseşte pe Bruce Lee ca fiind un expert în arte marţiale care poate determina reuşita unei operaţiuni periculoase. El este angajat de un alt expert în karate să captureze un dealer de droguri periculos care îi urmăreşte în plus şi trecutul. Se pare că acest Han este pe lângă un personaj foarte periculos şi infatuat şi cel considerat vinovat pentru moartea sorei lui Bruce Lee. Lee provoacă acţiunea, el împinge lucrurile până în punctul în care simte concret avantajul sau posibilitatea de a dobândi ce şi-a propus. Nu poate pierde, nu este făcut să simtă eşecul. Firul narativ este doar o scuză pentru a demonstra aptitudinile lui Lee, capacitatea sa de a triumfa asupra răului şi a oricărui duşman al binelui...


The Chinese Connection (1972) – Pumnul de fier

Date: 8:14 PM

Category: Acţiune Vazut de: 1643 Ori
Bruce Lee , vine in America , pentru a-si ajuta verisoara , care avea un restaurant chinezesc, mostenire de la tatal ei . Mafia chineza voia sa-o determine pe verisoara sa , sa vanda restaurantul . Unchiul ei , in "cardasie" cu mafia chineza ,incerca sa o determine pe nepoata , sa vanda restaurantul pentru asi lua comisionul. Bruce Lee se lupta cu ei , reusind sa faca ordine .


The Sweeney (2012) - Justitie la limita legii

Date: 10:17 PM

Category: Acţiune Vazut de: 886 Ori
Bazat pe serialul cu acelaşi nume care a schimbat pentru totdeauna felul în care poliţiştii aveau să fie reprezentaţi în producţiile TV, THE SWEENEY (Justiţie la limita legii) este un thriller în care poliţiştii trebuie să se comporte ca nişte criminali dacă vor să prindă adevăraţii criminali.


Kon-Tiki (2012)

Date: 10:07 PM

Category: Acţiune Vazut de: 689 Ori
n/a


Rurôni Kenshin: Meiji kenkaku roman tan (2012)

Date: 6:21 PM

Category: Acţiune Vazut de: 742 Ori
Himura Kenshin, cunoscut ca şi legendarul asasin Hitokiri Batosai, renunţă la viaţa lui de criminal devenind un hoinar care bate ţara în lung şi în lat, având la brâu o sabie întoarsă. Acesta oferă ajutor şi protecţie tuturor celor care o cer în încercarea de a-şi şterge greşelile din trecut. În acest timp, Kenshin se întâlneşte cu Kaoru Kamiya, tatăl acesteia deschizând o şcoală de kendo în Tokyo, în care se predă stilul Kamiya Kasshin-ryu, Kaoru devenind astfel instructoare în dojo. Tânara îl invită pe Kenshin să locuiască în casa ei. Relaţia lor începe să devină din ce în ce mai apropiată, dar trecutul violent a lui Kenshin nu încetează să îi dea pace.


Death Race: Inferno (2012)

Date: 6:00 PM

Category: Acţiune Vazut de: 1309 Ori
Carl Lucas a castigat patru curse si mai are nevoie doar de o victorie pentru a-si castiga libertatea. Inainte de cursa finala Carl si echipa lui, cu masini cu tot, sunt transferati la o alta inchisoare unde vor concura in Cursa Mortii in desert.


Forced to Fight (2011)

Date: 8:04 PM

Category: Acţiune Vazut de: 605 Ori
n/a


« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 75 76 »