Filme Indiene Online 2014, Filme Subtitrate, Filme traduse HD


Atlas Shrugged: Part II (2012)

Date: 10:45 PM

Category: Dramă Vazut de: 355 Ori
Economia lumii e pe punctul colapsului, iar Dagny Taggart descoperă ceea ce ar putea fi răspunsul la o criză energetică. Rata şomajului a ajuns la 24%. Preţul gazului e mai mare ca oricând. Căile ferate sunt principalul mijloc de transport. Creatori de geniu, de la artişti la industriaşi, încep să dispară în mod misterios. Descoperirea lui Taggart, CEO la Taggart Transcontinental, este un prototip de motor care se alimentează din energie statitică, însă dacă nu reuşeşte să îl găsească pe creatorul motorului, descoperirea e inutilă. Dagny intră într-o cursă contra cronometru pentru a preveni cu motorul planetei să fie oprit definitiv. 


Atlas Shrugged: Part I (2011)

Date: 10:43 PM

Category: Dramă Vazut de: 383 Ori
Dagny Taggart e o directoare influentă a unei mari companii de căi ferate. Ea se face luntre şi punte să ţină afacerile pe profit în timp ce în jurul ei toate se dezintegrează, intră în colaps şi în criză. Povestea unei femei ca Atlas, obligată să care sus pe un deal, iar şi iar, o greutate covârşitoare, se bazează pe romanul scris în 1957 de Ayn Rand.


Kill for Me (2013)

Date: 10:37 PM

Category: Thriller Vazut de: 320 Ori
n/a


A Late Quartet (2012)

Date: 10:33 PM

Category: Dramă Vazut de: 195 Ori
Peter Mitchell e conducătorul unui cvartet care colindă lumea de mulţi ani oferind concerte de muzică clasică melomanilor. Atunci când Peter află că e bolnav de Parkinson, îşi dă seama că zilele în care va putea atinge corzile şi arcuşul cu precizie, fără să-i tremure mâna, sunt numărate. Prin urmare îşi anunţă cei trei colegi muzicieni că începutul noii stagiuni va marca şi retragerea sa de pe scenă. Vestea dată de Peter destabilizează şi pune la încercare relaţiile dintre toţi cei patru muzicieni: Daniel Lerner, care e vioara întâi, Robert Gelbart, care e vioara a doua şi soţia celui de-al doilea, Juliette, care cântă la violă. Părerile sunt împărţite: unii cred că dorinţa de retragere a lui Peter trebuie respectată, mai cu seamă că el, prietenul, mentorul şi fostul profesor al celor din cvartet, şi-a pierdut soţia cu un an în urmă; alţii cred că Peter renunţă înainte de vreme. Robert, care nu a mai cântat de mult o partitură de vioara întâi se gândeşte să părăsească şi el cvartetul, dar Daniel - vioara întâi - îl asigură că nu ar putea cânta fără el, iar soţia sa, Juliette îl avertizează că ambiţiile sale personale nu ar trebui să dezbine ceea ce au construit atâţia ani.


Girls Against Boys (2012)

Date: 10:20 PM

Category: Thriller Vazut de: 413 Ori
n/a


Unfaithful (2002) - Infidela

Date: 9:21 PM

Category: Thriller Vazut de: 1818 Ori
Unfaithful este povestea romantica a unui cuplu.Ed si Connie Sumner sunt casatoriti de cativa ani buni si au un fiu, o casa frumoasa si cam tot ce si-ar dori un cuplu. Desi Connie are aproape tot ce si-ar putea dori, datorita monotoniei ce a intervenit in ultima vreme, ea vrea totusi mai mult. Astfel, intr-o zi cand incerca sa ia un taxi, se intalneste accidental cu un tanar de care aceasta devine obsedata. Isi inseala sotul si prin actiunea ei egoista pricinuieste multe necazuri. Sotul gelos il omoara pe tanar si astfel povestea ia o intorsatura dramatica.


The Insider (1999) - Scandal în industria tutunului

Date: 9:15 PM

Category: Thriller Vazut de: 463 Ori
Bazat pe fapte reale, filmul reda povestea lui Jeffrey Wigand, un director la o compania de tigari, care a aparut la o emisiune, unde a recunoscut ca firmele ce produc tigari erau constiente de pericolul reprezentat de acestea, dar au urmarit chiar sa le sporeasca puterea de dependenta asupra consumatorilor. El este dat afara de la locul de munca, dar continua in efortul sau de a face ca adevarul sa iasa la lumina


Grilled (2006) – Pusi pe jar

Date: 9:07 PM

Category: Comedie Vazut de: 277 Ori
Maurice si Dave sunt doi comis-voiajori care incearca sa vanda carne de vita. Cei doi reusesc intotdeauna sa dea cu piciorul fiecarui client in ultima clipa, insa ei au in cap schema perfecta. Iar seful ii preseaza sa vanda sau ii concediaza. Este un moment in care cei doi sunt disperati pentru o comanda si folosesc pontul oferit de sef, insa incurcaturile in care intra par sa fie fara sfarsit si implica o femeie foarte atragatoare, o betiva cu tendinte sinucigase, niste interlopi destul de suparati, impuscaturi si pericol.


Dead Poets Society (1989) - Cercul poetilor disparuti

Date: 9:00 PM

Category: Dramă Vazut de: 1490 Ori
Extrem de timid, Todd Anderson a fost trimis la scoala in care popularul sau frate a terminat cu note excelente. Colegul lui de camera, Neil, este extrem de inteligent si iubit de colegi, dar e tinut sub papuc de arogantul sau tata. Cei doi, impreuna cu alti studenti, se imprietenesc cu profesorul lor de engleza, care le povesteste de Dead Poets Society (Societatea Poetilor Decedati), si ii incurajeaza sa se ridice deasupra conditiei lor. Fiecare, in propriul sau stil face asta, si devin toti schimbati pentru tot restul vietii.


Field of Dreams (1989) - Terenul de baseball

Date: 8:56 PM

Category: Familie Vazut de: 247 Ori
Ray Kinsella este un barbat ce-si duce linistit traiul de fermier in Iowa. Viata lui se schimba in momentul in care aude o voce spunandu-i: "Daca il construiesti, o sa vina”. Cum interpreteaza barbatul misteriosul mesaj? Se apuca sa construiasca un teren de baseball pe terenul de langa ferma sa, care atrage fantoma lui Shoeless Joe Jackson si a altor sapte jucatori de la Chicago White Sox. Cand vocea continua sa-i transmita mesaje, Ray crede ca a venit timpul sa caute pe cineva care sa-i descifreze adevaratul inteles al vorbelor pe care le aude.


« 1 2 ... 340 341 342 343 344 ... 715 716 »