Filme Indiene, Filme Online 2014, Subtitrate, Traduse

Iron Man 3 (2013) - Omul de oţel 3

Date: 0:07 AM

Category: Acţiune Vazut de: 1623 Ori

Când Stark afla că întreaga sa lume a fost distrusă de mâini inamice, pornește într-o călătorie extrem de dificilă, cu scopul de a da de urma celor responsabili. Însă la fiecare pas al acestei călătorii, rezistența îi va fi testată. Încolțit, Stark este lăsat între viață și moarte de propriile invenții, fiind nevoit să se bazeze doar pe inteligența și pe instinctele sale pentru a-i proteja pe cei apropiați lui. Pe măsură ce se reface, Stark descoperă și răspunsul la întrebarea care l-a chinuit în secret pentru multa vreme: ‘omul face costumul sau costumul îl face pe om?
Sneakers (1992) - Cutia neagra

Date: 11:08 PM

Category: Acţiune Vazut de: 233 Ori
Martin Bishop este seful unui grup de experti specializati in testarea sistemelor de securitate electronice. Grupul este santajat de agenti secreti guvernamentali pentru a accepta o misiune si altfel identitatea lui Martin, care in anii '60 fusese un lider radical, urmand sa fie dezvaluita. Misiunea presupune ca ei sa reuseasca sa fure o cutie neagra de la un savant matematician, cutie care permite decriptarea oricarui cod din lume. Insa dupa ce reusesc sa fure cutia, savantul este ucis iar ei descopera ca agentii care-i angajasera nu prea sunt agenti guvernamentali...


Max Manus (2008)

Date: 9:46 PM

Category: Acţiune Vazut de: 190 Ori
Max Manus este un film biografic, de actiune, de razboi, avand chiar si o poveste de dragoste - intr-un cuvant un film complex bazat pe fapte reale. Actiunea are loc in mai multe tari, dar predomina in Norvegia. Max Manus este un tanar patriot norvegian, care impartasea idealurile de libertate ale multor compatrioti de-ai sai si care nu era de acord cu impartirea lumii facuta intre cele doua superputeri Germania si Rusia Sovietica. Se stie ca Norvegia a fost aliatul Germaniei in cel de-al Doilea Razboi Mondial, dar tinerii condusi de Max Manus preferau o Norvegie libera, prin urmare au urmat pregatirea de sabotori (cum se autodenumeau) si au inceput sa le joace feste nemtilor: de la distrugerea unei arhive pana la scufundarea navelor de lupta. Totusi viata de sabotor e plina de pericole...


Snitch (2013) - Capcana

Date: 11:38 PM

Category: Acţiune Vazut de: 1198 Ori
Un tată disperat încearcă să-şi salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreaptă la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos. John Matthews (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani, Jason (Rafi Gavron) primeşte o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau, fără ca băiatul să ştie, droguri. Jason refuză oferta ambiţioasei procuroare Joanne Keeghan (Susan Sarandon) de a i se reduce sentinţa dacă e de acord să se "fabrice” dovezi împotriva altcuiva, aşa că singura soluţie pe care o vede tatăl său este să o convingă pe Keeghan să intre sub acoperire în gruparea de traficanţi. John îşi croieşte, astfel, drum în gruparea extrem de violentă condusă de Malik (Michael Kenneth Williams), un traficant de temut, dar, în eforturile sale de a-şi salva fiul compromite un alt om nevinovat (Jon Bernthal). Când dă , în mod neaşteptat, peste un jucător extrem de important, membru al unui mare cartel de droguri mexican (Benjamin Bratt), acţiunile lui John, deja periculoase, se transformă acum într-un joc cu potenţial letal.


Yi dai zong shi (2013) – The Grandmaster

Date: 11:03 PM

Category: Acţiune Vazut de: 391 Ori
Povestea lui Ip Man, marele maestru de arte marţiale, un personaj care a trăit în China între 1893 şi 1972 sub numele de Yip Kai-man şi a fost antrenorul celebrului Bruce Lee. Ip Man s-a născut şi a crescut în Foshan şi din copilărie a participat la o mulţime de concursuri de îndemânare în Pavilionul de Aur. În ziua în care Maestrul Gong vine pentru a face o ceremonie de retragere, cel care va lua locului  celui retras ar putea să fie Ip Man. Sau fiica Maestrului Gong, Er, sau cel care se auto-descrie drept nemernicul din nord-est, sau chiar Maestrul Gong.. E o eră KungFu, cu căderi şi reveniri, atacuri şi rezistenţă.


Nitro (2007)

Date: 10:55 PM

Category: Acţiune Vazut de: 464 Ori
Max duce o viaţă bună cu Alice şi fiul lor Théo, până cand Alice este amenintata cu moartea, aşteptand pentru un transplant de inimă. Max Théo promite că o va salva pe Alice, dar ca să işi ţină cuvântul, el trebuie să găsească o inima, şi asta rapid. Din moment ce timpul se scurge şi el trebuie să găsească o soluţie, Max decide să se reconecteze cu trecutul lui tulbure. Decizia lui ii va schimba viata in mod inimaginabil.


Miss Bala (2011)

Date: 10:42 PM

Category: Acţiune Vazut de: 200 Ori
Laura Guerrero este o tânără care trăieşte în Tijuana, Mexic, cu tatăl şi fratele ei mai mic. Ea îşi doreşte dintotdeauna să devină o câştigătoare la concursurile de frumuseţe din localitet, cu toate că trăieşte într-o lumă dominată de violenţă şi condusă de interlopi. Laura şi o prietenă de-a ei participă la concursul de frumuseţe din regiune, iar apoi merg la o petrecere a poliţiştilor în speranţa că asta le va sprijini candidaturile. În acest timp reţelele de crimă organizată lucrează de zor şi profită de lipsa de atenţie a poliţiştilor plănuind un masacru. Laura Guerrero scapă din masacrul petrecut în clubul de noapte plin de poliţişti, dar ajunge pe mâna celor din cartelul de droguri.Filmul a fost inspirat de un incident real, petrecut în 2008, când Miss Sinaloa, Laura Zuniga, a fost arestată alături de suspecţi dintr-o bandă, în timp ce se aflau într-un camion plin cu armament, în apropiere de Guadalajara.Regizorul Gerardo Naranjo a povestit cum a ajuns să facă acest film, fiind răscolit de povestea reală cu Miss Sinaloa. "A fost de necrezut. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost nu momentul când au prins-o, dar cel din concursul de frumuseţe, în care ea nu participase la toate probele: nu a ţinut un discurs, nu a defilat în bikini, doar a ajuns acolo şi i s-a pus coroana pe cap - un lucru pe care publicul nu-l mai văzuse. Am fost uluit de faptul că poţi să impui pe cine  vrei în faţa publicului. Mi s-a părut o metaforă foarte bună pentru felul în care funcţionează ţara", a spus regizorul, citat de The Wall Street Journal.


The Warrior's Way (2010) - Destinul unui razboinic

Date: 9:47 PM

Category: Acţiune Vazut de: 1290 Ori
Asiaticul Yang a fost antrenat toata viata pentru a deveni cel mai bun spadasin din lume si unul dintre cei mai de temut razboinici, insa atunci cand isi tradeaza clanul pentru a salva viata unui asa-zis dusman, este fortat sa fuga in America de Nord si sa se stabileasca intr-un oras din Vestul Salbatic. Incercand sa isi ascunda talentul extraordinar de a manui sabia pentru a lasa definitiv in urma trecutul, Yang isi gaseste o slujba umila la o spalatorie si se imprieteneste cu betivul Ron si cu o aruncatoarea de cutite de la circ pe nume Lynne, fara sa stie ca amandoi ascund secrete teribile. Atunci cand frumoasa Lynne este rapita de un grup de banditi condusi de catre Colonel, Yang este fortat sa recurga la abilitatile sale de luptator ninja si de spadasin pentru a o salva si a o proteja pe femeia de care este indragostit.


Desperado (1995)

Date: 7:42 PM

Category: Acţiune Vazut de: 223 Ori
Conceput ca o urmare la "El Mariachi", filmul relateaza povestea unui muzician care urmareste sa razbune moartea iubitei sale. El vine intr-un mic orasel avand asupra sa o cutie de chitara care contine arme, cautandu-l pe Bucho, cel pe care doreste sa se razbune. El Mariachi o cunoaste pe Carolina, de care se indragosteste, iar Bucho trimite oameni sa-l omoare


« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 75 76 »